El Jutjat Penal 17 de Barcelona ha absolt el subinspector de la Guàrdia Urbana, acusat de difondre una fotografia sexual d’una agent que llavors era la seva parella, perquè considera que no hi ha cap prova que confirmi que el policia coneixia les contrasenyes del correu de la víctima des d’on es va enviar la imatge. La denunciant, també agent del cos policial, es troba en presó provisional per haver mort presumptament qui era la seva parella, que també era policia.

En el judici d’aquest cas, que es va fer a finals d’octubre, el sostinspector de la Guàrdia Urbana va reconèixer haver mantingut una relació sexual amb la dona, però va negar haver enviat la fotografia de contingut sexual a tots els seus contactes de correu. A més, l’agent tampoc no es va reconèixer en la imatge que va ser difosa. Tot i que la víctima va assegurar que el subinspector era l’únic que tenia aquesta fotografia i també les claus del seu correu electrònic, la sentència conclou que “no hi ha cap prova hàbil que ho demostri”, i que la IP de l’ordinador des d’on es va enviar no pertany a cap persona física sinó al correu corporatiu de la Generalitat.

La dona, que va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra contra el subsinspector de la policia local, es troba en presó preventiva a Wad-Ras, acusada de la mort de la seva exparella, també agent de la Guàrdia Urbana, al pantà de Foix.