JOSÉ JAVIER MARTÍN PUJAL, acusat "-En la primera conversación que tuvimos en la Verneda el señor Carmelo me manifestó que había un jefe mío que estaba cobrando 6.000 euros para ayudarles en los temas del club. -Qué jefe era? -No eso no me lo dijo. Yo le pregunté varias veces quien era ese jefe pero no me lo dijo. Entonces yo intenté averiguar quien era ese jefe."

La fiscalia demana 44 anys de presó per a José Javier Martín Pujal, l’inspector en cap de la Policia Nacional acusat de suborn i extorsió. En una declaració que ha durat més de dues hores, Martín Pujal s’ha defensat de totes les acusacions, ha dit que mai no va acceptar diners de cap propietari de cap club d’oci nocturn i ha explicat les diverses trobades que va mantenir amb els representants del club Saratoga. L’acusat diu que sospitava que hi havia una trama de corrupció policial al seu entorn i que, per això, va decidir infiltrar-s’hi i fer-se passar per un policia corrupte amb l’objectiu de descobrir els noms dels altres implicats, però sense informar-ne els superiors.

A més de Pujalt, al banc dels acusats hi ha 19 persones més, acusats d’associació il·lícita per delinquir, de suborn o d’extorsió. Al banc dels acusats s’hi asseuen, per exemple, un comissari de la Policia Nacional, diversos inspectors i també propietaris de locals d’oci nocturn, advocats i fins i tot un funcionari de l’Ajuntament de Barcelona. La fiscalia sosté que els propietaris de diversos locals d’oci nocturn pagaven diners als funcionaris de la Policia Nacional per tal que els informessin de quan hi hauria una batuda o inspecció policial als seus locals. D’aquesta manera, tenien temps per amagar totes les noies que hi treballaven, algunes de menors, i els qui tenien els papers en situació irregular a l’estat espanyol.