Segons els investigadors el cas dels prostíbuls Riviera i Saratoga és una de les trames de corrupció policial més importants dels darrers anys. Al banc dels acusats s'hi asseuran una vintena de persones, entre les quals hi ha un comissari, tres inspectors de la Policia Nacional, els propietaris dels clubs, advocats i un funcionari de l'Ajuntament de Barcelona. La presumpta trama es va destapar el març de 2009. Segons els investigadors, durant vuit anys els propietaris del Riviera i del Saratoga suposadament van pagar milers d'euros a alts càrrecs de la brigada d'estrangeria, a canvi que els informessin de les batudes previstes per la policia. Gràcies a aquesta informació, els propietaris dels prostíbuls, amagaven les noies que estaven en situació irregular abans que arribessin els agents. Unes dones que feien treballar més d'onze hores cada dia i en condicions precàries. Els suborns no només es feien amb diners, també incloïen regals i operacions de cirurgia estètica. Segons els investigadors, la trama va arribar fins a Barcelona. Un dels policies acusats, va extorquir altres clubs de cites de la ciutat. De tot plegat en va sortir un altre fil per estirar: una trama que presumptament atorgava llicències a locals a canvi de diners. Entre els arrestats hi ha un funcionari del districte de l'Eixample.

Entre els 20 acusats hi ha membres del Cos Nacional de Policia, advocats i un funcionari de l’Ajuntament de Barcelona. Segons la fiscalia, hi ha indicis que tots formaven part d’una trama de corrupció policial que permetia als propietaris dels locals explotar sexualment dones en situació irregular dins els dos locals, ubicats a Castelldefels. Segons els investigadors, els policies van ajudar els propietaris dels prostíbuls  a evitar inspeccions d’estrangeria a canvi de diners i regals. La trama també es va estendre a Barcelona, amb la concessió irregular de llicències al districte de l’Eixample.

Els dos locals de Castelldefels estan tancats des del març de 2009, quan es va descobrir la presumpta trama de corrupció. Es preveu que el judici que arrenca aquest dilluns duri fins al mes de gener,  a causa de l’elevat nombre de persones que s’asseuran al banc dels acusats.