El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch celebra aquest diumenge una jornada de portes obertes per commemorar els Jocs Olímpics de 1992. Aquesta és una de les moltes activitats obertes al públic que es poden gaudir a la ciutat durant els dies previs i posteriors al 25 de juliol, el dia en què Barcelona va dir “hola” al món.

Els barcelonins que vulguin visitar el Museu Olímpic i de l’Esport podran fer-ho de forma gratuïta durant tot el matí de diumenge. L’espai, pensat  per oferir una visió històrica, ètica, lúdica i educativa de l’esport, barreja el record de la cita olímpica a la ciutat amb una  perspectiva global de l’esport en totes les seves disciplines i modalitats  a través d’espais interactius i multimèdia.

Per commemorar aquest 25è aniversari, dimarts el Museu Olímpic i de l’Esport projectarà, en tres franges horàries – a les 12, les 13 i les 14 h-, un recull d’imatges de l’època olímpica emmarcada en la sessió ’25 anys per recordar’.

El pròxim 3 de setembre l’entrada al museu tornarà a ser gratuïta coincidint amb la clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Aquesta exposició temporal dedicada a les Olimpíades es podrà veure fins l’1 d’octubre.