El gratacel a mig fer a la cruïlla de la rambla de Prim amb la Diagonal s’enderrocarà parcialment. De les 24 plantes que té, se’n suprimiran les dues últimes. També s’enderrocarà l’edifici adjacent, de 10 plantes, i algunes parts interiors, i se’n mantindrà part dels soterranis. Les obres comporten petites afectacions a la via pública que ja són visibles. Afecten sobretot els vianants i també els autobusos que passen per la zona.

Fa pràcticament 10 anys que l’immoble, situat just davant del Fòrum i l’edifici de Telefónica, és a mig construir. El 2009 les obres per fer-hi oficines van quedar aturades a causa de la crisi econòmica i després cap inversor no ha volgut reprendre el projecte. Ara, el fons d’inversió luxemburguès Shaftesbury, vol fer-hi 89 pisos de luxe i un aparcament de més de 150 places.

Podríem estar parlant d’un nou edifici emblemàtic de la ciutat, no només per l’alçària, encara que ara se’n suprimeixin dues plantes n’acabarà tenint 26, sinó també per l’estètica. El projecte, a càrrec de la reconeguda arquitecta francesa Odile Decq, presenta contorns arrodonits, detalls en vermell i finestrals grossos a les plantes superiors.