Ioga acrobàtic per anar escalfant els músculs. Això, els més impacients. La resta, a fer cua per accedir al MNAC. Un escenari imponent on rebran una classe magistral multitudinària. "Relajando, pero también viviendo algo colectivo con un montón de gente." "Compartir un 'ommmmm' amb tantes persones jo crec que serà molt especial i molt bonic." I tenia raó. Dalt de la tarima, la iogui californiana, Lauren Imparato. Ensenya hatha ioga enfocat a un públic urbanita. LAUREN IMPARATO, professora de ioga "Lo encajo de una manera que la gente lo pueda entender hoy en día: en las ciudades, con estrés, con trabajo, con jefes, con familia y todo lo demás. Intento enseñar a usar algo del ioga en el día real y verdadero." L'acompanyava un quartet de corda de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El complement ideal per unir el jo físic i l'espiritual en una sessió d'hora i mitja que va aplegar mig miler de persones.

El Lolë White Tour està organitzat per la marca de roba Lolë com a campanya de màrqueting i, en especial, per promocionar la col·lecció White by Lolë (d’aquí que els participants hagin de vestir de blanc). Segons els responsables de la marca, tots els beneficis de la venda de les peces de roba d’aquesta col·lecció es destinaran a programes benèfics de cadascuna de les ciutats per on passa la gira. A Barcelona els diners es donaran al programa Entitats amb cor, de Càritas.

Aquesta és la tercera vegada que la professora de ioga Lauren Imparato visita la ciutat per impartir classes multitudinàries. L’any passat va aconseguir reunir 1.800 persones al passeig de Lluís Companys i l’any 2012, al mateix lloc, 1.000. Segons Imparato, el ioga que ella ensenya està pensat per al públic urbanita: “intento ensenyar a utilitzar coses del ioga en la vida real de les persones”, explica.