La pastisseria Escribà és coneguda per les monumentals mones de Pasqua amb què, any rere any, sorprèn els barcelonins. Enguany la família Escribà ha comptat amb l’ajuda d’un artista plàstic per decorar tota la façana de la pastisseria de Gran Via com si fos una gran mona. La idea és que els nens puguin interactuar amb els dolços fent-s’hi fotos divertides, tant dins com fora de l’establiment.

La façana de la pastisseria Escribà s’ha convertit en una gran mona de pasqua de xocolata. A dalt hi trobem set ous pintats que en realitat són els motllos amb què els pastissers Escribà fan els ous de Pasqua més grans. A la part baixa, la xocolata cau sobre uns paraigües amb què els més petits poden fer-se una divertida fotografia, acompanyats dels típics pollets que no falten mai a les mones de Pasqua.

Els nens són els que més gaudeixen de la mona i, per aquest motiu, la pastisseria Escribà ha volgut interactuar-hi. A l’interior de l’establiment hi ha també un quadre d’un paisatge dolç, fet per un artista i amic de la família Escribà en què també es poden fer fotos.

La pastisseria lluirà així de divertida fins al 23 d’abril, diada de Sant Jordi.