jugador rugbi desaparegut barcelona Levi Simeon David

(ACN) Els Mossos d’Esquadra investiguen la desaparició del jugador de rugbi britànic Levi Davis, de 24 anys. Segons han confirmat a l’ACN fonts policials, la policia catalana ha iniciat una investigació d’ofici, tot i que no s’ha registrat cap denúncia de desaparició formal. El jove va ser vist per darrer cop la matinada de dissabte 29 d’octubre al pub irlandès The Old Irish Pub de la Rambla, a Barcelona.

Aquest és el segon jugador de rugbi que desapareix en les darreres setmanes a la ciutat. El 19 d’octubre, els Mossos van localitzar el cos sense vida de Liam Hampson, un jugador de rugbi, en aquest cas australià, que també va desaparèixer i que hauria mort després de patir un accident a la Sala Apolo de Barcelona.

Possibles dificultats en la investigació

En espera de rebre una denúncia formal sobre la desaparició del jugador de rugbi britànic Levi Davis, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació d’ofici per esclarir els fets. Es dona la circumstància que es tracta d’un ciutadà d’un país que no forma part de la Unió Europea, un fet que pot dificultar el procés de comunicació i investigació

Levi Davis juga a l’equip de rugbi Worthing RFC, que competeix a la Segona Divisió anglesa d’aquest esport. A més de la seva carrera esportiva, també és famós per haver aparegut en diferents programes a la televisió britànica.