jugador rugbi desaparegut barcelona Levi Simeon David

Crida a les xarxes socials per localitzar el jugador de rugbi britànic Levi Simeon David, desaparegut a Barcelona el 29 d’octubre. Es tracta d’una estrella anglesa, exjugador del Bath Rubgy, que és qui ha difós un missatge a Twitter per denunciar que el darrer cop que se l’ha vist ha estat a l’Old Irish Pub, situat al número 31 de la Rambla.

El club denuncia la desaparició amb una foto de l’home i demana difusió per trobar-lo.

Investigació oberta per la desaparició

Les autoritats britàniques han obert una investigació i demanen col·laboració ciutadana per localitzar-lo. Simeon David és també conegut per participar en el concurs televisiu ‘X Factor’. L’home té 24 anys i fa 1,76 metres. El club ha publicat un correu electrònic per a qui pugui aportar qualsevol dada: findlevidavis@gmail.com.

Els Mossos no han rebut cap denúncia

Els Mossos d’Esquadra asseguren que estan al corrent del cas però que no hi ha cap denúncia feta. Per aquest motiu no han obert per ara cap investigació.

El cas agafa volada després que fa només uns dies aparegués mort un jugador de rugbi australià a la Sala Apolo de Barcelona després d’haver-ne denunciat la desaparició a les xarxes socials. L’esportista Liam Hampson va morir de manera accidental al local després de caure des d’una altura de 10 metres.