esmorzars forquilla barcelona mapa

Busques on fer esmorzars de forquilla a Barcelona? El primer àpat del dia és, per a molts, el més important de la jornada, i s’aprofita per consumir grans menjars amb cullera o forquilla. A la ciutat hi ha diversos bars i restaurants que ofereixen aquesta possibilitat, amb plats tradicionals i d’altres més originals que permeten fer un esmorzar de forquilla amb totes les lletres. Ara, un enamorat de la gastronomia ha elaborat un mapa amb els esmorzars de forquilla de Barcelona, obert per a tots els ciutadans.

La nova eina, creada per Albert Molins al web Esmorzars de Forquilla, permet consultar i ubicar geogràficament els bars i restaurants que hi ha a Barcelona on fan aquest tipus d’àpats, així com a l’àrea metropolitana, el conjunt de Catalunya i comunitats com l’Aragó, València, les Illes Balears o Euskadi i Andorra. Per fer una cerca més acotada als interessos del consumidor, el mapa permet filtrar per àrees geogràfiques.

Mapa d’esmorzars de forquilla a Barcelona i Catalunya

Per exemple, en el cas de Barcelona ciutat, pots veure només l’oferta que hi ha a l’Eixample, Gràcia, el Camp de l’Arpa o la Ribera, entre molts altres. A continuació pots consultar el mapa amb tots els esmorzars de forquilla.

Però com es fa aquesta eina? Tal com explica Albert Molins en declaracions a betevé, es tracta d’un mapa fet en xarxa, és a dir, s’elabora gràcies a la col·laboració dels mateixos bars, restaurants i consumidors, que es posen en contacte amb el creador de l’eina. En la majoria dels locals es pot trobar un comentari breu fet per la persona que ha proposat el lloc.

Si estàs interessat a incloure algun establiment al mapa, pots fer-ho a través del formulari d’Esmorzars de Forquilla.

El mapa ha fet un ‘boom’ aquest 2022

Fa dos anys que l’Albert Molins va elaborar aquest mapa i, mesos després, va deixar d’actualitzar-lo, però fa poques setmanes que el va posar al dia i ha estat aleshores quan el mapa s’ha fet viral. “Ha estat un èxit immediat i total”, ha explicat a betevé. Actualment hi ha més de 750 bars i restaurants representats al mapa, que ja acumula gairebé un milió de visualitzacions totals.

Alguns dels establiments geolocalitzats van acompanyats d’una ressenya per part dels consumidors. “L’esmorzar de forquilla no està pas mort”, ha celebrat Molins.