L’Ajuntament de Barcelona invertirà 937.000 euros en l’ampliació del Casal de Joves de Can Ricart i del Poblenou, al districte de Sant Martí. Està previst que les obres s’iniciïn aquest 2024 i que tinguin una durada de vuit mesos. El projecte adequarà l’interior de la nau, situada al carrer d’Emilia Coranty, 5-9, que té una superfície de gairebé 300 metres quadrats.

El projecte tindrà en compte criteris de sostenibilitat, amb especial èmfasi en l’estalvi energètic. A més, la proposta inclourà connectar l’interior d’aquesta nau amb la del Casal de Joves, tant per la planta baixa com per la primera planta.

Transformació del recinte fabril

Aquesta actuació s’emmarca en el procés de transformació del recinte fabril. El projecte d’urbanització dels espais públics que hi ha entre els carrers del Marroc, Bilbao, Perú i Espronceda preveu actuacions sobre una superfície de 17.923 metres quadrats.

L’objectiu és la creació d’un nou espai veïnal de referència i ple de vida per al barri de Provençals del Poblenou que integri els edificis existents amb els de nova creació, potenciï el verd i reivindiqui el patrimoni arquitectònic, segons afirma l’Ajuntament.