JOAQUIM FORN, primer tinent d'alcalde "Prenem la paraula al que ha dit el moviment del 15-M, que dimarts marxaran i jo crec que ens aquests moments tots els actes s'estan desenvolupant amb plena normalitat, tranquil·litat i respecte. Jo crec que la valoració més important és aquesta." FELIP PUIG, conseller d'Interior "Em dóna la sensació que des d'un punt de vista de neteja, d'higiene, de seguretat, de conciliació dels diferents drets... tot ha funcionat molt millor que l'any passat. I en aquest sentit no ens posem cap data com ultimàtum. Tothom sap que molts alcaldes han mostrat comprensió i [estan] esperant que el dia 15, que és demà, acabi la concentració a les places."

Puig ha contraposat la situació de tensió que es va viure durant el desallotjament de l’any passat amb la normalitat que es viu aquests dies. El conseller ha dit que els “indignats” han après a manifestar-se pacíficament mentre que el departament que dirigeix ha apostat per la mediació: “la policia treu lliçons de cada situació”, ha dit.

Interior ha mantingut el treball de mediació amb representants del moviment, entre els quals ha citat el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. Puig confia que els “indignats” abandonin la plaça de Catalunya en el termini acordat, que expira aquest dimarts, i ha destacat que el comportament dels manifestants ha estat d’una “correcció cívica exemplar”.