Després de nou mesos d’obres, l’Institut Rambla Prim estrena instal·lacions renovades per al curs 2019-2020. Els treballs, amb un pressupost d’1,4 milions d’euros, han servit per millorar l’accés a l’edifici amb la creació d’una petita plaça. També s’ha construït una sala d’actes i renovat la planta baixa.

Nova etapa a l’Institut Rambla Prim

L’objectiu dels treballs és adaptar les instal·lacions al canvi en l’oferta formativa del centre que s’ha especialitzat en la formació professional. I és que des de la direcció expliquen que s’ofereixen cicles formatius que només es poden cursar en aquest institut del Besòs i el Maresme com, per exemple, el d’electromedicina i el de medi ambient. La reforma els permet sumar, a més, els cicles d’Administració i Finances i d’Electricitat i Electrònica.

Un espai compartit amb el veïnat

Les obres de reforma de l’Institut Rambla Prim han permès construir una nova sala d’actes on abans hi havia el gimnàs. Permetrà al centre fer noves activitats, però també estarà oberta al barri. S’ha rentat, a més, la cara de la planta baixa, on s’ubiquen els serveis. També s’han condicionat els accessos amb la voluntat d’integrar millor l’edifici amb el carrer. En els propers mesos es pintarà l’immoble i se substituiran algunes de les finestres.