L'Eixample és el districte on s'han concentrat més inspeccions: 20 de 40. La resta s'han repartit entre vuit districtes més de la ciutat, tots tret de Ciutat Vella. Agents dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i inspectors de treball, en total 325 persones, han entrat de manera simultània a tots els establiments. En alguns casos, ho han fet acompanyats de traductors del xinès. "L'operació ha començat a les 6 de la tarda i en locals com el que tenim al darrere s'ha allargat durant més de dues hores. Els agents han estat a l'interior de l'establiment fins passades les 8 del vespre." Segons la policia, es tracta d'una inspecció administrativa l'objectiu de la qual era comprovar si els locals tenien la llicència i els treballadors en regla i descartar que en algun dels centres s'hi exercís la prostitució. Per atendre els possibles casos d'explotació sexual que s'hi poguessin donar l'agència Abits, que dóna suport a les víctimes d'aquestes xarxes, també ha participat en l'operatiu. De moment, però, no s'ha confirmat que hagin hagut d'atendre ningú.

L’Eixample ha centrat la meitat de les inspeccions, amb 20 locals entre perruqueries i centres de massatge i sauna. En l’operatiu hi han participat 325 persones, entre agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana, inspectors i intèrprets.

En l’operació s’ha comprovat si aquests espais ofereixen serveis sexuals i també ha servit per revisar si les treballadores tenen els contractes de treball en regla. Per atendre els possibles casos de persones que pateixen explotació sexual, l’operació també l’han seguit membres de l’Agència municipal Abits, que es dediquen a l’atenció de persones víctimes de l’explotació o que practiquen la prostitució. L’operatiu, que ha generat força expectació entre els veïns, s’ha iniciat després de detectar un augment d’aquesta activitat il·lícita.