DOLORS LLOBET, secretària de comunicació de CCOO Catalunya "Nosaltres pensem que és absolutament rebutjable i que a més és irresponsable en un moment en què hi ha moltes persones desesperades perquè no tenen feina, perquè els falten els diners bàsics per fer front a les seves necessitats diàries, la llum, el pagament de la hipoteca, doncs jugar amb aquestes coses és jugar amb la desesperació de la gent. A més a més és tractar el que són drets bàsics com a mercaderies perquè quan tu ofereixes feina a través d'una loteria estàs mercadejant amb una qüestió que és un dret que recull la Constitució que és el dret el treball i per tant no es pot frivolitzar".

El sindicat Comissions Obreres ha criticat la rifa de Nadal que va presentar l’empresa Kickat Krisis en col·laboració amb el Centre Comercial Diagonal Mar, que incloïa un contracte de proves a l’empresa de pernils Enrique Tomás.

Segons CCOO “això és tractar drets bàsics com l’accés al treball com a una mercaderia”, i que no es pot frivolitzar amb el dret al treball. El sindicat diu que “s’ha d’apostar per emprenedors que apostin per inventar qüestions que millorin l’economia productiva del país”Creuen que rifar un lloc de treball és donar “cobertura a l’economia especulativa”. Afegeixen, a més aquesta és una oferta de feina molt opaca i que “atempta sobre la igualtat d’oportunitats”.