Els fets s’han produït aquest diumenge al migdia, unes hores abans que el Sant Andreu i el Castelló juguin la segona eliminatòria per accedir a l’ascens a Segona Divisió B. Segons alguns testimonis, els aficionats castellonencs haurien entrat al local preguntant si els que estaven consumint eren aficionats del Sant Andreu. Al rebre una resposta negativa, segons alguns testimonis, aquests han trencat el vidre de l’establiment i s’ha produït un forcejament que ha causat contusions a dues persones. Després, han marxat corrent.

Quan les patrulles dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc dels aldarulls, ja no hi havia cap dels radicals que haurien causat l’atac al bar. Els agents han fet una cerca per la zona per trobar els autors però no n’han localitzat cap. Els dos ferits, un home de 37 anys i un altre de 41, han estat atesos pel SEM per contusions. Un d’ells ha estat traslladat a l’hospital del Vall d’Hebron i l’altre ha rebutjat el trasllat.

Es calcula que més 1.300 aficionats del Castelló s’han desplaçat a Barcelona per seguir el partit al Narcís Sala.

Incidents també en el Castelló – Sant Andreu

En el partit d’anada de l’eliminatòria també hi va haver incidents entre els aficionats dels dos equips. A Castelló, es van retenir tres aficionats andreuencs, que després van quedar en llibertat, i també es van requisar estelades.