Poc després de les 10 h del matí, l’incendi d’un taxi a la Dreta de l’Eixample ha provocat una columna de fum visible des de molts punts de la ciutat. Tot i que hi viatjaven dos passatgers i el conductor, tots tres havien sortit del vehicle quan les flames han començat a sortir del motor. Per tant, no han resultat ferits.

El taxista ha vist que començava a sortir una columna de fum negre del tub d’escapament. Llavors n’ha fet baixar els passatgers, ha parat el motor, ha baixat i ha obert el maleter per comprovar l’estat del dipòsit d’autogàs. Ha estat llavors quan el motor s’ha començat a cremar de manera visible. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra hi han acudit per tallar el trànsit als carrers de la Diputació i de Roger de Llúria. Els Bombers de Barcelona han sufocat el foc.

El novembre passat, tres persones van resultar ferides per l’explosió d’un taxi híbrid d’autogàs i motor elèctric a la via Júlia. En aquell cas, el dipòsit d’autogàs estava pendent d’una reparació i el taller que l’havia de fer havia advertit el taxista que no el fes servir fins que no estigués arreglat.

A Barcelona, uns 1.500 vehicles circulen propulsats amb gas liquat del petroli (GLP). Dos de cada tres són taxistes, que mantenen que normalment els cotxes amb autogàs no suposen un perill per a la seguretat.