Aquest dijous a la tarda, pels volts de les 18 h, s’ha produït un incendi a la cuina d’un restaurant japonès del carrer de Villarroel, 220. Tot i que des del carrer no es veien flames, una gran fumera ha alertat els veïns i els comerciants dels establiments propers al restaurant. El foc ha quedat extingit a quarts de vuit de la tarda i no hi ha hagut cap ferit.

Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers, que han hagut de tallar la via, entre els carrers de Buenos Aires i Londres per apagar el foc. De moment se’n desconeixen les causes que han provocat l’incendi.

Segon incendi en dos dies

És el segon incendi d’un restaurant que es produeix en dos dies a la ciutat, i a molt poca distància l’un de l’altre. L’altre va tenir lloc aquest dimecres a l’interior del restaurant italià Il Commendatore, una pizzeria clàssica del carrer del Comte d’Urgell, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i dues persones van haver de ser ateses en un centre sanitari per inhalació lleu de fum.

Altres incendis dels darrers mesos 

L’últim incendi del qual s’ha fet ressò betevé va ser al carrer de la Diputació, a la Dreta de l’Eixample, el 20 de febrer. Aleshores, les flames van cremar el portal de l’edifici i, segons els testimonis, els inquilins van haver d’estar dins de casa durant una bona estona sense poder sortir. 

Abans d’aquest, el mateix febrer, també es va originar un foc a l’emblemàtica Casa Jaume Moysi, a la rambla de Catalunya. I durant el mes de gener, es van declarar focs en una habitació d’un hostal de l’avinguda Diagonal, en un pis del carrer del Segre per la bateria d’un patinet elèctric i en un edifici de l’avinguda de Madrid per una explosió.