Segon incendi de la jornada a Barcelona. Un local situat al número 80 de la ronda de Sant Antoni s’ha encès cap als volts de les 20 h. Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 20.13 h i sis dotacions s’hi han traslladat per apagar-lo. Minuts després s’ha donat per extingit. Els Mossos d’Esquadra també s’hi han desplaçat, han acordonat la zona i han tallat el trànsit al carrer. No hi ha hagut ferits.

El local afectat és una botiga d’aparells electrònics. Una treballadora ha explicat a betevé que han sentit una espècie d’explosió i, tot seguit, han començat a sentir olor de fum. Llavors han pujat al pis de dalt, on tenen una espècie de magatzem, i han vist una columna de fum negre. Davant d’això, diuen, han intentat extingir-la amb l’extintor però a causa de les dimensions de la columna han optat per trucar a emergències i marxar del local.

Darrers incendis a Barcelona

A banda del foc d’aquest matí en un habitatge de l’Eixample, els darrers incendis en un edifici dels quals betevé ha tingut coneixement a la ciutat es van produir el 26 de novembre. El més greu va ser un foc mortal en un hotel de l’Eixample que va provocar la mort d’un home de 58 anys. L’altre va ser un incendi sense ferits al carrer de Calàbria

Un dia abans, el 25 de novembre, també es van produir dos incendis. El primer, en un pis situat a Horta, en què dues persones van patir cremades. El segon va ser la mateixa tarda a la Sagrera

A l’octubre, el dia 31 es va produir un foc en una finca molt propera al Palau de la Música Catalana. El mateix mes, el 21 d’octubre, hi va haver un altre foc en una finca al barri de la Font de la Guatlla. El 5 d’octubre hi va haver un altre foc en un local del barri de Sant Gervasi – Galvany. Aleshores una persona en va resultar ferida lleu.