Ensurt aquest dimecres al matí a primera hora després de declarar-se un incendi en un local al número 33 de la via Augusta, al barri de Sant Gervasi – Galvany. Els bombers han rebut un avís a les 6.30 h i s’hi han traslladat sis dotacions. Una persona ha hagut de ser atesa per inhalació de fum i ha resultat ferida lleu.

Línies de bus desviades

Mentre ha durat la intervenció dels bombers s’ha hagut de desviar el trànsit a la via Augusta ( a l’altura de la travessera de Gràcia) i han resultat afectades les línies de bus V17, 22 i 24. El tall, però, ha durat pocs minuts i la circulació de vehicles s’ha restablert relativament ràpid.

L’últim incendi, el 25 de setembre

El darrer incendi del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser el 25 de setembre al Poblenou. Dos vehicles elèctrics es van cremar en un pàrquing soterrat d’un edifici d’oficines situat al passatge de Mas de Roda i el fum es va estendre a gran velocitat a la zona d’oficines. Un dia abans, el 24 de setembre, es va produir un incendi en un restaurant al carrer d’Enric Granados, sense provocar ferits. L’11 de setembre també van cremar els baixos d’un edifici del carrer de Piquer, al Poble-sec.