platja sant joan 2022

La nit de Sant Joan 2022 serà la primera sense restriccions de la covid, després de dos anys de pandèmia. Tot fa pensar que, a Barcelona, les platges s’ompliran amb motiu de la revetlla. Tot i que hi ha desenes de fogueres i de festes programades per la majoria de barris de la ciutat, el litoral barceloní s’ha convertit en un escenari tradicional de la nit del 23 de juny. L’Ajuntament de Barcelona ha detallat fins a quina hora es pot estar a la platja la nit de Sant Joan a Barcelona, amb l’objectiu de garantir la neteja de la sorra perquè el 24 de juny el bany estigui garantit.

Sant Joan 2022 a la platja

Tal com ha informat el consistori, els ciutadans que ho vulguin podran celebrar la revetlla de Sant Joan 2022 a la platja fins a les 6 del matí del 24 de juny. A partir d’aquesta hora, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra actuaran de forma coordinada per desallotjar la gent que encara hi sigui.

Tan bon punt la gent abandoni la platja, els serveis de neteja municipals actuaran per retirar tota la brutícia que es genera i que molts ciutadans abandonen a la sorra durant la nit. L’objectiu és que, des de primera hora del matí, aquells que ho vulguin puguin gaudir d’un bany amb un litoral sense restes de petards, coets, plàstics o begudes alcohòliques.

Servei a les guinguetes fins a les 3.30 h

Hi ha ciutadans que els agrada gaudir de la música i l’ambient de la revetlla de Sant Joan en una guingueta. Aquest 2022, aquest tipus d’establiments hauran de tancar a les 3.30 h. Això vol dir que, a partir d’aleshores, aquells que vulguin continuar gaudint de la nit del 23 de juny al litoral de Barcelona ho hauran de fer a la platja, a la sorra.