Un arbre de grans dimensions ha caigut enmig del carrer d’Aragó i ha obligat a tallar completament la circulació en aquesta artèria viària de Barcelona a l’altura del carrer de Nàpols, a l’Eixample. L’arbre ha estat arrencat de soca-rel i, fins i tot, ha aixecat algunes llambordes que rodejaven l’escocell.

Amb motiu de l’incident, que ha succeït a les 17:15 hores, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha precintat la zona i ha impedit el pas de vehicles. Una hora i mitja més tard s’ha restablert el trànsit, després que un dispositiu amb dotacions de Bombers i de la Guàrdia Urbana ha assegurat la retirada de l’arbre i netejat la zona. El carrer d’Aragó és una via amb gran afluència de cotxes i la caiguda de l’arbre s’ha produït en hora punta, fet que ha complicat molt la circulació en aquest indret.

Segons fonts municipals, es desconeixen els motius pels quals hauria caigut l’arbre i Parcs i Jardins està avaluant les possibles causes de la caiguda.

Imatge: @pepit_bcn

Afectacions de trànsit i al transport públic

La caiguda de l’arbre ha tingut afectació en el servei d’autobús. Concretament, en la línia X1. S’han hagut d’anular dues parades i desviar el recorregut. També ha ocasionat un col·lapse de trànsit en carrers del voltant com a Independència, Consell de Cent o l’avinguda Meridiana des d’on els cotxes no podien girar cap al carrer d’Aragó. 

Tercer arbre que cau a la ciutat en pocs dies

Darrerament s’han produït diversos incidents a la ciutat relacionats amb arbres caiguts. En concret, aquest passat dimarts, 14 de juny, se’n van produir dos més. Una a la  plaça del Nen de la Rutlla, al Guinardó, quan una branca gegant d’un morera blanca es va trencar i va caure al costat d’un semàfor, i una altra als jardins de Magali a les Corts, on també va caure una branca al mig d’un dels camins del parc i va bloquejar els pas fins que la van retirar aquella mateixa tarda.