com serà Sant Joan 2022 Barcelona

Barcelona viurà una nit de Sant Joan 2022 com les d’abans, sense restriccions per la covid. Els petards i la coca compartiran protagonisme amb les platges, que tornaran a convertir-se en el punt de trobada de milers de persones disposades a gaudir de la revetlla. Els barris no queden al marge de les celebracions de la nit més curta de l’any i també organitzaran fogueres i revetlles. Et descobrim com serà la nit de Sant Joan 2022 a Barcelona!

La Flama del Canigó torna a la plaça de Sant Jaume

La plaça de Sant Jaume rebrà la Flama del Canigó 2022. Serà 23 de juny, després de dos anys sense fer-ho per la pandèmia. L’Àliga, els Capgrossos Macers i els Gegants de la Ciutat donaran la benvinguda a la Flama, que entrarà a la plaça acompanyada dels ritmes de Muntanyes del Canigó. Després de l’encesa del peveter, representants dels barris agafaran el foc que servirà per encendre les fogueres de la ciutat.

Flama del Canigó 2022 Barcelona

40 festes als barris per celebrar Sant Joan

Els barris de la ciutat recuperen la tradició de celebrar la nit de Sant Joan. Hi ha una quarantena de festes previstes amb una vintena de fogueres repartides al mapa. Segons el programa de l’Ajuntament, de moment n’hi ha autoritzades una vintena. A betevé t’hem preparat un cercador perquè puguis localitzar quina revetlla de Sant Joan tens més a prop de casa.

La revetlla de Sant Joan 2022, a les platges

Segons les previsions de l’Ajuntament de Barcelona, les platges de la ciutat aplegaran 60.000 persones amb ganes de celebrar la revetlla de Sant Joan. Ara per ara, se sap que les guinguetes del litoral barceloní hauran de tancar a les 3.30 h i no podran tenir barres addicionals ni tampoc contractar discjòqueis.

A més, tal com ha explicat el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, el desallotjament del litoral de Barcelona es farà a les sis de la matinada, com sol ser habitual. A més, hi haurà drons per prevenir incendis i emergències.