Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 30 anys i nacionalitat albanesa, per presumptament haver retingut il·legalment una jove diversos dies en un hotel de Sants. La víctima va explicar als agents que va conèixer l’autor a través d’internet i que es va fer passar per policia per guanyar-se la seva confiança de mica en mica fins a arribar a tenir una relació amistosa. Tot es va desencadenar quan la noia va descobrir que no era policia i l’havia estat enganyant.

Quan la noia va dir que el denunciaria, la va amenaçar i va decidir retenir-la en un hotel a Sants. Així, durant diversos dies no la va deixar sortir de l’hotel i la tenia completament incomunicada. També li controlava les targetes de crèdit i la documentació personal.
Finalment, la noia va poder contactar amb la seva família i els va avisar que estava sent retinguda contra la seva voluntat. Els familiars van denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, que van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de detenció il·legal i d’usurpació de funcions públiques per haver-se fet passar per policia.
El detingut ha passat aquest dilluns a disposició judicial.