Enguany, l’àrea de gossos mantindrà els 1.250 metres quadrats, després d’ampliar-se ja l’any passat, i seguirà tenint capacitat per a 100 gossos

, tot i que els propietaris en demanaven una nova ampliació. El consistori assegura que consolida aquesta iniciativa perquè ha estat avalada per les conclusions positives de les proves pilot del 2016 i 2017 —per part de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, els departaments de Gestió i Protecció dels  Animals, del Cicle de l’Aigua, de Neteja i Gestió de Residus i la Guàrdia Urbana— i per la bona valoració dels usuaris, que van puntuar-la amb un 7,7.

Aquest estiu tornaran també les tasques de control de gossos, es repartiran bosses de recollida d’excrements i hi haurà servei de neteja manual de l’espai i els accessos. També es farà seguiment de la qualitat de l’aigua i de la sorra.

Crítiques de veïns

Des de l’inici, la platja per a gossos té qui hi dona suport però també detractors. Tres estius després les crítiques d’alguns veïns continuen perquè consideren que, malgrat el control i servei de neteja diari, les condicions higièniques de l’espai no són les mateixes per als banyistes.