Una persecució policial a la Rambla ha acabat amb una detinguda per un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat i contra la seguretat del trànsit. Els fets s’han produït aquest dimarts les 22.50 h, quan uns agents de la Guàrdia Urbana han donat un alto ordinari a un vehicle al carrer de Pelai. La conductora no ha fet cas a les indicacions policials i ha fugit per la Rambla. El cotxe s’ha saltat els semàfors en vermell i sense fer ziga-zagues, motiu pel qual en tot moment s’ha descartat l’atemptat terrorista. La conductora ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia. 

Durant la fugida, una segona patrulla ha intentat parar la conductora sense èxit. És aleshores quan els agents motoritzats han col·locat els vehicles al mig de la calçada i, finalment, han aconseguit detenir la dona a l’altura del Liceu. Segons ha pogut confirmar betevé, en aquell moment precisament sortia del Liceu el president de la Generalitat, Quim Torra.

Arran dels fets, la Guàrdia Urbana ha demanat la col·laboració ciutadana perquè no es difonguin informacions no contrastades.