La consellera tècnica de Nou Barris, Sheila Guerra, va donar resposta aquest dimarts a les denúncies sobre la crema de vehicles i contenidors al barri de la Guineueta. L’Ajuntament afirma que la Guàrdia Urbana té identificats dos presumptes piròmans al barri. “Se’ls està fent seguiment per poder actuar com correspon”, va comentar dimarts la consellera tècnica a l’Audiència Pública del districte.

Augmenta el nombre de contenidors cremats

Representants de l’AV Guineueta van aprofitar la sessió de dimarts per remarcar que en els últims mesos ha augmentat el nombre de contenidors incendiats al barri. El darrer va cremar dissabte a primera hora del matí al carrer de l’Artesania a la cantonada amb el de Casals i Cuberó. A tot això s’hi han de sumar els cotxes que es van cremar al juny a la rambla del Caçador.

Fets com aquests no són nous a Nou Barris. L’Associació de Veïns de la Guineueta explica que l’agost de l’any passat van viure episodis similars al carrer del Castor, que es van poder controlar gràcies a la intervenció dels cossos policials i que ells pensaven que ja estaven erradicats.