FRANÇOIS LECHAIRE, Associació de Veïns del Passeig de Sant Joan "La primera mesura que seria necessària seria rebaixar la pressió policial, perquè aquí, en aquest moment, la gent comença a tenir por. La gent té por, ho han dit diferents membres d'AMPES i d'altres grups, que tenen por pel que està passant al barri."

La reunió ha començat pels volts de les 18 h al Centre Artesà Tradicionàrius. A més del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, hi ha assistit el regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia. Després d’una hora de converses, Pisarello ha hagut de marxar per assistir a un altre acte però la trobada ha prosseguit. A la sortida, Badia ha assegurat que ha estat una reunió profitosa. El regidor ha explicat que ha estat una primera presa de contacte amb els veïns per obrir un espai de diàleg.

La cita, oberta als veïns de la Vila de Gràcia, ha congregat 28 entitats, representants veïnals i comercials. Les associacions han coincidit que l’actuació policial de les darreres tres nits ha estat dura. Majoritàriament, també han destacat que la tasca del Banc Expropiat era positiva i no havia generat problemes.