Centenars de persones han omplert la plaça de la Revolució pels volts de les 21 h. Diverses columnes d’altres barris de la ciutat, com Sants, han confluït en aquest punt de la Vila de Gràcia en defensa del Banc Expropiat.

La convocatòria del tercer vespre de mobilitzacions pretenia encerclar el local, que va ser desallotjat durant pràcticament 10 hores aquest dilluns. Els agents dels Mossos d’Esquadra, però, s’han avançat i han blindat els accessos al Banc Expropiat.

La manifestació ha sortit de la plaça de la Revolució pels volts de les 22 h i ha baixat pel carrer del Torrent de l’Olla. Després de voltar pels carrers del barri, el miler de manifestants han tornat a la plaça de la Revolució. Un cop allà, cap a les 22.45 h, s’ha decidit desconvocar la marxa.

Minuts després, s’han estès aldarulls i corredisses pel barri. Al carrer Gran de Gràcia, ha cremat un contenidor i s’han fet destrosses a entitats bancàries.

Els Mossos d’Esquadra han carregat i han utilitzat llançadores de “foam”.

A la mitjanit algunes persones s’han tornat a trobar a la plaça de la Revolució, on havia començat la marxa. Han llançat objectes als Mossos d’Esquadra i la policia els ha dispersat.