L’objectiu de la festa familiar d’aquest matí ha estat conscienciar tant nens com adults que es pot ser l’heroi d’algú amb el simple gest d’apadrinar-lo. Totes les activitats eren gratuïtes i els assistents hi han pogut demostrar la destresa que tenen com a herois: des de salvar un gat atrapat fins a “volar” amb una capa màgica. Els que hi anaven disfressats de superherois rebien un premi especial i tenien la possibilitat de convertir-se en el “Superheroi del dia”.

Spiderman, Hulk, Batman o la Dona Meravella són alguns dels herois convidats per animar la festa mostrant les seves habilitats i informant de com convertir-se en padrins d’un nen que ho necessita. El director de la Fundació Comparte, Claudio Lavanchi, ha explicat que per apadrinar un nen són necessaris els diners, però també moltes altres coses. Ha posat d’exemple l’enviament de cartes com una forma de sentir-se més propers als nens.

La Fundació Comparte, en col·laboració amb el Centre Cultural Hibueras d’Hondures, ha posat en marxa aquesta campanya per buscar 300 padrins que ajudin en aquest Nadal a nens desafavorits. Segons dades de les Nacions Unides, la pobresa a Hondures arriba al 67,4% de la població, dels quals un 42,8% viuen en la indigència.