HOLGER JARAMILLO "Primero comencé a hacer este monte e hice estas tiendas, un parque y más cosas." El Holger és el guanyador del concurs per sortir a la portada del calendari solidari que editen anualment els botiguers del Carmel. Hi han participat tots els alumnes de l'Escola Santa Teresa, que també apareixen a les fotografies de les pàgines interiors de l'almanac. D'aquesta manera ha volgut celebrar l'associació de comerciants del barri el 85è aniversari del centre educatiu. La iniciativa també ha servit per acostar el comerç de proximitat als infants. MONTSE TORREJÓN, Carmel Comerç "Per mitjà de les seves famílies, acompanyen la mare o l'àvia a comprar, no els és desconegut però malgrat això hem sigut més propers i reben una educació amb uns valors, que penso que també és important." Cada mes del calendari porta un valor dels quals, asseguren, transmet el comerç de barri. "Soldaridat, simpatia, empatia" Els beneficis es destinaran al Banc dels Aliments del Carmel. JORDI RUIZ, comerciant "Trobo que és una iniciativa molt important per al barri i per a la gent que realment ho està necessitant." NÚRIA SÁNCHEZ, comercianta "És una per a la gent d'aquí i a veure, estem tots, hi hem de participar. Col·laborem els del mercat, els de les botigues de fora, les escoles, està molt bé." De moment, en una setmana, n'han venut ja més de 5.000 exemplars.

Enguany l’Escola Santa Teresa celebra el 85è aniversari, així que l’Associació de Comerciants del Carmel ha decidit comptar amb els seus alumnes per acostar el comerç de proximitat als infants. El calendari solidari que editen cada any duu aquest any a la portada un dibuix de l’Holger Jaramillo, guanyador del concurs que s’ha organitzat en aquesta escola per triar el “dissenyador” del calendari. A les pàgines interiors, hi ha fotografies de tots els alumnes de l’escola.

A més, cada mes del calendari porta destacat un dels valors que, segons els botiguers, transmet el comerç de proximitat: solidaridat, simpatia, empatia, etc.

Només en una setmana, ja s’han venut més de 5.000 exemplars del calendari solidari. Els beneficis es destinaran, com cada any, al Banc dels Aliments del Carmel.