fuita aigua carrer girona
Foto del 17 de febrer del 2023, quan es va produir una altra gran fuita d'aigua al carrer de Girona

Un mes i mig després de l’última gran fuita d’aigua al carrer de Girona durant les obres a la superilla de l’Eixample, ha tornat a rebentar una altra canonada aquest dijous i, de nou, ha obligat a tancar l’estació Girona de l’L4 del metro de Barcelona. Els usuaris no han pogut accedir a les instal·lacions durant gairebé una hora i, durant tota aquesta estona, els combois que hi passaven no deixaven baixar passatgers.

La fuita ha provocat que l’aigua caigui dins de les instal·lacions del metro, tot afectant tant el vestíbul com les andanes de l’estació. La incidència ha començat minuts abans de les 11 h i una hora després aproximadament s’ha resolt.

Les estacions més pròximes a Girona són les de Verdaguer (L4 i L5) i Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), punts on s’ha recomanat als usuaris agafar el metro de forma alternativa.

Fuita d’aigua, també, aquest dimecres

Aquest dimecres, una usuària va captar el moment en què es va perforar una canonada d’aigua a Consell de Cent amb Girona, també durant els treballs de la nova superilla de l’Eixample. En aquest cas, però, la incidència no va anar més enllà i no va afectar el servei del metro.