portes obertes escoles bressol barcelona curs 2023-24

Aquest mes d’abril comencen les portes obertes a les escoles bressol de Barcelona. Les famílies amb infants de zero a tres anys tenen l’oportunitat de conèixer els centres educatius municipals a través de visites presencials o en línia. D’aquesta manera els serà més fàcil triar una llar d’infants.

A continuació, et detallem com i quan seran les portes obertes a les escoles bressol de Barcelona aquest 2023.

Quan són les portes obertes a les escoles bressol el 2023-24?

Les portes obertes a les escoles bressol de la ciutat comencen el 12 d’abril i s’allargaran fins al 4 de maig, ambdós inclosos. En la majoria de centres les visites seran presencials i cal demanar cita prèvia. Tot i això, algunes llars d’infants públiques ofereixen la possibilitat de conèixer les instal·lacions a través de sessions informatives en línia.

Cercador de portes obertes en PDF

Si estàs interessat a visitar alguna escola bressol municipal de la ciutat, ara pots consultar tota la llista de centres i els horaris de les portes obertes en aquest PDF elaborat per l’Ajuntament de Barcelona. Recorda que en alguns equipaments s’ha de demanar cita prèvia i en d’altres la visita s’ha de fer preferiblement sense cotxet.

Preinscripció a les escoles bressol

El consistori publicarà l’oferta de places de llars d’infants el 3 de maig. Segons fonts municipals, el període de presentació de sol·licituds començarà el 4 de maig i acabarà el 17, ambdós inclosos. S’haurà de fer de forma telemàtica i només en casos excepcionals, i també durant les mateixes dates, les famílies podran fer la preinscripció presencialment al lloc triat com a primera opció.

Novetats a llars d’infants municipals el curs 2023-24

El curs 2023-24, Barcelona estrenarà dues escoles bressol municipals: la de Can Rosés i la Teixonera. A més, es trasllades, amplien i canvien de nom dos equipaments més. La guarderia Esquitx es trasllada i passarà a anomenar-se Pere Calafell i la llar d’infants Trinitat Nova es trasllada i passarà a ser la Torre del Rellotge.

Amb aquests nous centres, la ciutat suma 105 equipaments educatius.