Tercer dia de protestes dels 10 fisioterapeutes del CAP Vila Olímpica, a qui s’ha comunicat un expedient de regulació d’ocupació. Hi ha aturades parcials previstes per a dimecres, dia 27, i dues més per a la setmana vinent, el 2 i 4 de juliol. Aquest dilluns han tingut el suport d’usuaris del servei de rehabilitació, que ara mateix atén 400 pacients.

El CAP Vila Olímpica està gestionat pel PAMEM, un organisme de l’Ajuntament i la Generalitat que s’està liquidant. Tots els seus treballadors passaran a formar part del sistema públic, segons els treballadors els absorbirà l’Hospital Pere Virgili. L’excepció són els 10 fisioterapeutes que donen servei a aquest CAP, que estan subcontractats per una empresa privada i han quedat fora de l’acord. El PAMEM gestiona quatre CAP a la ciutat però el servei de rehabilitació només està subcontractat en el centre de la Vila Olímpica, i aquests són els únics afectats per aquesta situació.

En els propers 15 dies els demandants per acomiadament col·lectiu i cessió il·legal de treballadors estan en negociacions Ajuntament i Generalitat. L’empresa contractant, Rehabilitació i Electromiografia, ha anunciat un concurs de creditors després que el PAMEM, en plena liquidació, hagi anunciat que els retirarà el pressupost per al servei prestat.