Els treballadors de diversos museus de la ciutat impulsen una festa solidària per recaptar diners per a l’ONG Proactiva Open Arms. Amb aquesta activitat també volen donar visibilitat a la tasca d’aquesta ONG al Mediterrani, així com donar a conèixer les situacions que s’hi estan trobant. El Museu Marítim acull la iniciativa, que inclou tot tipus d’activitats familiars.

Els treballadors de sis museus de la ciutat han organitzat aquesta festa solidària, que es fa al Museu Marítim. La intenció és recaptar diners per a l’ONG Proactiva Open Arms.

Durant tot el dia, els assistents poden gaudir de tot tipus d’activitats. Al matí s’han programat espectacles familiars de petit format, tallers infantils i un vermut solidari. A la tarda, continuaran els tallers per als més petits però a més hi ha programats diversos espectacles, des d’un concert de música africana fins a teatre o dansa. També, s’hi es pot fer una cervesa solidària, així com un tast de tapes sirianes.

A més, Proactiva Open Arms ha muntat una carpa a les instal·lacions per informar sobre la feina que estan fent al Mediterrani amb els refugiats. A la parada també s’hi pot adquirir tot tipus de marxandatge de l’ONG per col·laborar amb el projecte.

L’entrada és gratuïta i tots els donatius que es recaptin al llarg del dia es destinaran íntegrament a Proactiva Open Arms.

Els treballadors que han impulsat la iniciativa formen part del Museu Marítim, el CCCB, el MNAC, el Museu Picasso, el Museu Arqueològic, el Museu de Música i el Museu de la Pell, d’Igualada.