Més de 130 expositors participen en la 50a edició d’Expohogar Tardor. El saló exhibeix una àmplia gamma de novetats i productes relacionats amb els àmbits del regal, l’interiorisme, la decoració, la bijuteria i els complements de moda, l’artesania, la papereria, la cuina, la cura personal, la decoració floral, la roba de llar, la terrassa i el jardí.

Amb aquesta oferta, els professionals i propietaris del petit i mitjà comerç, distribuïdors, majoristes, interioristes i decoradors, als quals s’adreça el certamen, podran adquirir tots els articles per a la temporada tardor-hivern. En especial, els productes estaran encarats a la campanya comercial de Nadal, època en què aquest tipus de comerç du a terme la major part de les vendes anuals.

A més, per celebrar la 50a edició s’han organitzat un seguit d’activitats i tallers pràctics, com per exemple d’art floral o aparadorisme. Els professionals podran conèixer diferents tècniques per a la realització de muntatges amb flor viva, centres de Nadal i composicions de temàtiques que van des del disseny casual fins al vintage, passant pel minimalisme.

També s’hi organitza un taller d’empaquetat de regals, la temàtica del qual se centrarà bàsicament en el Nadal, i en què es donaran a conèixer noves tècniques i materials.