Serà un concert únic i irrepetible, amb un cartell de luxe. Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Miguel Poveda o Noa són només alguns dels artistes que han respost a la crida de la Fundació Pasqual Maragall. L'objectiu principal n'és un: recaptar diners per lluitar contra l'Alzheimer. JORDI CAMÍ, director de la Fundació Pasqual Maragall "En un escenari de retallades de recursos públics el repte encara és molt més gran. Per això nosaltres insistim que la fundació, que ha de trobar els recursos com la resta d'organitzacions, depèn molt de la complicitat i el suport dels ciutadans." El concert coincideix amb el cinquè aniversari de la Fundació que ara, com moltes altres, no viu un moment fàcil. Tot i això, són conscients que aquest és l'únic camí per avançar en la prevenció de la malaltia. JORDI CAMÍ, director de la Fundació Pasqual Maragall "No hi ha una altra drecera. Només amb nou i millor coneixement científic del que tenim ara trobarem solucions." El concert durarà dues hores i s'hi podran escoltar una vintena de peces inèdites. Els preus de l'entrada oscil·len entre els 25 i els 60 euros i hi ha una fila zero per fer donatius. "Que no s'ho perdin, però si s'ho volen perdre allà ells. Han aconseguit que em posi corbata!"

Tots els artistes convidats canten aquesta nit acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció musical de Joan Albert Amargós. L’espectacle dura aproximadament unes dues hores i inclou una vintena de peces inèdites.

El concert comença a les 21 h i TMB recomana pujar al Palau Sant Jordi amb la línia 150 d’autobús o bé el funicular, que funciona fins a les 22 h. Per baixar, a partir de les 22.30 h, hi haurà un servei especial d’autobusos entre el Palau Sant Jordi i la plaça d’Espanya. El bitllet val 1,50 euros.

La Fundació Pasqual Maragall està dirigida pel doctor Jordi Camí i té la seu al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Es va fundar el 2008 i la seva funció és la de donar suport a la recerca d’aquesta malaltia neurodegenerativa, que afecta unes 112.000 persones a tot Catalunya. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Azheimer és la demència més comuna: entre el 60% i el 70% dels casos totals.