Una exmestra de l’Escola Barcelona que havia coincidit amb Albert Benaiges, denunciat per abusos sexuals a menors, ha tret ferro a la presumpta actitud assetjadora del mestre d’educació física. Assegura que “una cosa és una broma o un comentari que ell ara no faria, però d’aquí a l’assetjament sexual i els tocaments certs hi ha un abisme“.

La docent, en un missatge d’àudio enviat a alguns exalumnes, assegura que Benaiges era “més aviat asexuat” i que la “sorprèn el tema de les nenes”. L’exmestra explica que l’actitud de l’exentrenador del Barça era producte de l’època, els anys 70 i 80, “en què hi havia una idea d’alliberament sexual“. Per contra, assegura que ara “hi ha un retorn al puritanisme”.

La dona també argumenta que va anar als Pirineus amb Benaiges amb alguns alumnes i que “no va passar mai res”. També lamenta que no s’hagin comprovat els fets abans de convertir el cas de Benaiges en notícia, i espera que el professor acusat pugui defensar-se i rebre el suport d’alguns dels seus excompanys i exalumnes.