Escola Entença nova ubicació

El Consorci d’Educació i les famílies de l’Escola Entença han acordat una ubicació provisional per al centre, que funciona actualment en barracons al carrer de Viladomat. Els Jardins de Marcos Redondo, a la cruïlla entre els carrers del Comte Borrell i de Buenos Aires i l’avinguda de Sarrià, seran el nou emplaçament de l’escola mentre no se n’estableix un espai definitiu.

La solució arriba després que les famílies es tanquessin a l’Ajuntament per exigir una reunió amb l’alcaldessa per tal de resoldre el conflicte. La protesta no es va acabar fins que van aconseguir un compromís per escrit.

La ubicació definitiva, enlaire

L’opció més valorada per l’Ajuntament per ubicar-hi l’Escola Entença de forma definitiva és un solar cedit a l’Hospital Clínic i que està en desús des de fa una dècada. La tinenta d’alcalde Laia Ortiz va admetre negociacions amb el Departament de Salut i el Clínic per ubicar en aquest espai l’escola i una caserna de bombers. La tinenta d’alcalde ha reclamat que s’accelerin les converses per fer realitat el projecte.