L’incendi de tres contenidors a Sant Martí de Provençals, al districte de Sant Martí, ha alertat aquest diumenge al matí els veïns d’aquest barri. El foc ha començat minuts abans de les 12 h del migdia i ha provocat una gran fumarada negra, visible des de diversos punts de la ciutat. S’han cremat contenidors situats als carrers de Huelva, Puigcerdà i la rambla de Guipúscoa.

Malgrat que l’incident ha estat aparatós, no hi ha hagut persones afectades ni tampoc edificis. Segons han confirmat fonts municipals, l’autor dels fets no ha estat localitzat.

Contenidors cremats a Barcelona

La crema de contenidors no és un fet aïllat a la ciutat. El mes de novembre passat, la Guàrdia Urbana va detenir un home que en va cremar 21 en una sola nit, a l’Eixample i també al districte de Sant Martí.

Un mes abans, a l’octubre, la policia també va detenir el sospitós d’haver provocat danys en contenidors, també a Sant Martí. Al juliol, també hi va haver un detingut acusat d’haver cremat desenes de contenidors i motos. En aquest cas, va actuar al districte de l’Eixample.