El responsable del Bar Marsella representa la tercera generació que està al capdavant d'aquest negoci. I sempre com a llogaters del mateix propietari. Per això confiava que la relació s'acabaria d'una altra manera. Fa poques setmanes la propietat del local li va comunicar que li'n rescindia el contracte. JOSEP LAMIEL, responsable del Bar Marsella "Nosaltres el que tenim clar és que hem de marxar, hem de marxar, hem de deixar el local i hem de buscar una altra ubicació per instal·lar-nos-hi. Això és l'única cosa que tinc clara." En canvi, en un primer moment, ell esperava que el comprador de la finca li acabaria venent el local que ara ocupa. Situacions com aquesta són les que han d'afrontar darrerament molts responsables d'espais emblemàtics de la ciutat. JOSEP MARIA ROIG, secretari de l'Associació d'Establiments Emblemàtics de Barcelona "Si no hi ha una protecció o l'Ajuntament fa d'intermediari d'alguna manera, amb algun tipus de força i que realment ens declarin patrimoni de la ciutat." I l'Ajuntament assegura que està fent ja d'intermediari. Ho va dir en el plenari del districte. La resta de grups van demanar que es comprés la finca per fer-ne pisos d'ús social i alhora garantir la continuïtat del Marsella, un bar que al llarg de tants anys ha estat més que un negoci. JOSEP MARIA NEBOT, president Eix Comercial del Raval "És una persona que està lluitant tota la vida pel barri, per la millora del barri i ara quan el barri comença a veure la llum, és molt penós que el Marsella hagi de desaparèixer. " Prova de la implicació del Marsella amb el Raval és l'inici d'aquesta campanya de suport. Demanen una continuïtat que, a hores d'ara, és una incògnita.

El responsable del Bar Marsella representa la tercera generació al capdavant d’aquest negoci, i sempre com a llogater del mateix propietari. Per això confiava que la relació s’acabaria d’una altra manera. Fa poques setmanes la propietat del local li va comunicar que li’n rescindia el contracte. En canvi, en un primer moment, ell esperava que el comprador de la finca li acabaria venent el local que ara ocupa.

En el Ple del districte de Ciutat Vella, l’Ajuntament va assegurar que hi està fent d’intermediari. La resta de grups li van demanar, però, que anés més enllà i que es comprés  la finca per fer-ne pisos d’ús social i alhora garantir la continuïtat del Marsella, un bar que és molt més que un simple negoci. És història viva de Barcelona.