El primer dels agents implicats passava amb el seu cotxe per la confluència de la rambla de Catalunya i el carrer de València a les 5.47 de la matinada quan ha observat un cotxe encastat a l’aparador de la botiga de roba que fa cantonada. El policia ha situat el seu cotxe davant el vehicle dels assaltants per evitar-ne la fugida i ha intentat enfrontar-se als quatre homes implicats.

En intentar aturar els dos lladres que han intentat pujar al cotxe per la banda dreta, l’agent ha aconseguit retenir-ne un. El lladre, de mitjana edat i constitució corpulenta segons els mossos d’esquadra, ha intentat fugir a peu després de forcejar amb l’agent, que l’ha seguit. A la confluència del carrer de la Diputació amb el carrer del Bruc, un segon agent fora de servei que es dirigia a treballar ha intervingut en la persecució i entre els dos han acabat detenint el lladre.

El primer agent implicat ha patit “ferides molt lleus” a causa del forcejament amb el lladre arrestat. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per trobar els altres tres assaltants implicats.