El dispositiu policial va culminar el dimarts 17 de febrer amb la detenció de dos homes de 36 i 39 anys, veïns de Barcelona. Durant la vigilància a la zona del mercat de peix, els agents van observar com els detinguts feien diversos passis de droga i marxaven en el seu vehicle. Quan els policies anaven a interceptar-los, un dels detinguts va llançar una bossa per la finestra del vehicle, que contenia 44 paperines amb dosis de cocaïna. Els detinguts duien a sobre 530 euros en bitllets fraccionats.

Un laboratori al pis

Posteriorment els investigadors van escorcollar el domicili del principal responsable del tràfic de drogues i hi van descobrir un laboratori preparat per tallar la droga i premsar-la en paquets per a la distribució. A l’interior dels pis hi havia diverses balances de precisió, substàncies de tall i una premsa metàl·lica utilitzada per compactar la cocaïna i embolcallar-la per facilitar-ne el transport.

La policia va trobar 3,5 quilograms de cocaïna i 660 grams de marihuana. El valor total d’aquestes substàncies al mercat negre seria d’uns 214.000 euros la cocaïna i uns 7.000 euros la marihuana. A banda de la droga, al pis es van localitzar 330 pastilles de fàrmacs contra la disfunció erèctil. Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a l’home de 36 anys, mentre que l’home de 39 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs.