carrer Trinxant

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per robar en un domicili del carrer de Trinxant, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, amb el mètode del marcador. Els cos policial havia engegat un dispositiu de prevenció després de detectar que diverses finques d’aquest carrer havien estat marcades.

Els fets es van produir a les quatre de la matinada d’aquest divendres, quan una patrulla va localitzar una dona amb un nadó en braços que vigilava nerviosa un edifici a l’altura del número 40, segons apunten fonts policials. Poc després van veure sortir-ne dos homes carregant bosses de grans dimensions i quan els agents els van demanar que deixessin les bosses, tots dos van fugir.

Finalment, però, una altra patrulla els va aturar i van procedir a fer les comprovacions dins de la finca, on van trobar la porta d’un domicili forçada i tot regirat. El dispositiu va finalitzar amb els dos homes detinguts i la dona investigada. Entre tots sumaven nou antecedents.

Com actuar si trobem un marcador

En els darrers anys han augmentat els casos de robatori a través del mètode del marcador. Per aquest motiu, els Mossos recomanen actuar de la manera següent:

  • Trucar al 112 i treure el marcador.
  • Si vivim en una escala de veïns, revisar les altres portes i retirar tots els marcadors.
  • Estar alerta per si es detecten persones alienes al veïnat.