Els Mossos d’Esquadra han detingut al districte de Nou Barris el presumpte autor de vuit robatoris amb intimidació. El lladre aprofitava quan els treballadors dels comerços estaven sols per actuar. Segons la policia catalana, el seu “modus operandi” consistia a intimidar el personal amb ganivets grossos o navalles per aconseguir el botí. Entre el 10 i el 15 de març va cometre set robatoris i es va endur més de 1.500 euros. Sis dels set robatoris els va fer només en dos dies.

El vuitè robatori va passar dissabte de la setmana passada, el dia 16 de març, en una carnisseria del carrer de Lluc, al barri de Porta. El presumpte autor va entrar a l’establiment i va ensenyar un ganivet, però no va aconseguir robar res i va fugir del lloc ràpidament amb un patinet elèctric. Agents dels Mossos el van acabar trobant poca estona després a la via Júlia.

A disposició judicial i amb antecedents

Quan la policia va interceptar el lladre, l’home va mostrar resistència i va intentar fugir. De fet, segons fonts policials, va clavar cops als agents. Finalment, el van acabar detenint i li van interceptar el ganivet que duia a sobre i que havia fet servir uns minuts abans en el robatori frustrat de la carnisseria.

El detingut, que acumula 12 antecedents, va passar a disposició judicial dilluns, 18 de març.