Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre turistes acusats d’una agressió a un taxista a la rambla del Raval aquest dilluns. Segons han confirmat fonts municipals, l’agressió es va produir passades les 6 h del matí, al davant d’un hotel situat en aquest carrer. Tot va començar quan els joves van pujar a un taxi per anar fins a l’aeroport de Reus. Un cop van iniciar el trajecte, es van adonar que s’havien deixat les maletes a l’hotel i van demanar al taxista que tornés. De nou a l’establiment, van recollir les maletes i el taxista es va esperar. Va ser aleshores quan els turistes van decidir no tornar a pujar al taxi, i van carregar les maletes a un vehicle VTC. El taxista, enfadat, els hi va recriminar i dos dels joves el van agredir. Després, van fugir.

La Guàrdia Urbana va notificar als Mossos la matrícula del vehicle

Gràcies a la descripció d’un treballador de l’hotel, els Mossos d’Esquadra van poder detenir els joves. La Guàrdia Urbana, que porta les diligències del cas, va comprovar la matrícula del vehicle i la va notificar a la policia catalana. Quan van arribar a l’aeroport de Reus, els van detenir. Estan acusats d’un delicte menys greu de lesions. El taxista, va ser atès per diverses contusions.

Élite Taxi denuncia que un recepcionista va contractar el vehicle VTC

Segons ha enunciat Élite Taxi, els fets van passar davant de l’hotel Barceló Raval i diuen que va ser el mateix recepcionista de l’hotel qui els va fer canviar i pujar al segon cotxe —que denuncien que treballa de manera il·legal— per poder endur-se una comissió.

Per això, per aquest dimecres ha convocat una protesta davant de l’establiment. Demanen a la direcció de l’establiment que prengui mesures contra el recepcionista. L’associació denuncia la inseguretat del col·lectiu i també el fet que “molts hotels tinguin acords amb empreses de VTC il·legals” i que “se saltin la llei”.