La Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha detingut quatre agents del cos (un d’ells en excedència) com a presumptes autors de diversos delictes contra el patrimoni. Concretament, se’ls acusa de suborn, robatori amb força, revelació de secrets i realització arbitrària del propi dret. Aquest últim és quan algú vol fer justícia pel seu propi compte amb violència o força. Segons ha avançat aquest dijous el diari ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar betevé els agents han passat la nit a la comissaria de les Corts.

Fonts judicials han detallat que s’ha previst prendre declaració a diferents testimonis i víctimes de la causa en les properes hores. Pel que fa als arrestats, passaran aquest matí a disposició judicial i no es descarten noves detencions.

La instrucció la porta el jutjat d’instrucció número 1 de Rubí. Les detencions van tenir lloc aquest dijous a Barcelona, Santa Perpètua de la Mogoda i Montcada i Reixac. Els agents també van realitzar una entrada i registre judicial en una empresa ubicada a la capital catalana. Alguns mitjans, de fet, apunten que l’agent que estava en excedència és soci d’una empresa de seguretat privada.