Els Mossos d’Esquadra han informat que un agent fora de servei ha presenciat la fugida dels tres atracadors i ha donat l’avís perquè fossin interceptats en un control rutinari de pas de la policia.

L’atracament ha tingut lloc cap a les 13 h, quan els tres homes han entrat a la farmàcia i han encanonat amb una pistola els clients, el farmacèutic i uns familiars que estaven amb ell. A continuació s’han emportat la caixa registradora, un ordinador portàtil i alguns medicaments. Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei que es trobava a la zona ha sentit els crits de les víctimes i ha vist com els atracadors pujaven a un automòbil, marca BMW, de color groc, i fugien amb el botí. El mosso ha avisat la sala central de comandament, i des d’allà s’han alertat els agents que estaven en un control rutinari per on havien de passar els suposats lladres, que han estat interceptats i detinguts.

Els tres arrestats són Carlos F.L., de 32 anys, Alfredo M.P., de 36, i José María B.B., de 27, els tres de nacionalitat espanyola, residents a Barcelona i amb un historial delictiu que acumula 46 detencions entre els tres. La policia autonòmica ha informat que posarà els tres homes a disposició judicial dissabte que ve, una vegada els hagin interrogat i hagin finalitzat les diligències que poguessin relacionar-los amb altres delictes pendents de resoldre.