La Guàrdia Urbana ha detingut a l’entorn de la plaça de Catalunya aquest diumenge a la nit un home a qui han denunciat pel presumpte robatori de moto, per conducció temerària i per no tenir carnet de conduir.

Tot va començar quan els agents van descobrir el motorista circulant sobre la vorera. Aquest no va fer cas a les ordres dels agents i va fugir. El motorista, però, va acabar caient al terra i va ser detingut. En investigar la motocicleta, la Guàrdia Urbana va comprovar que és propietat d’una empresa de lloguer i que, a aquesta, li constava com a robada. A tot plegat se li va afegir el fet que el ja detingut no té cap mena de carnet per poder conduir ni tan sols aquella moto.

No és un cas extraordinari. Només aquest any hi ha hagut, com a mínim, dues detencions per casos similars. Al gener va ser al districte de Sant Martí, també un detingut amb una moto robada que conduïa de forma temerària i sense carnet. Al febrer es va repetir el cas a Horta, amb dos viatgers a la moto robada, tot i que finalment només se’n va apressar un. Pel camí es van saltar semàfors i van conduir a gran velocitat. Segons fonts municipals, a més, cada dia es registren denúncies per conduccions temeràries als carrers de Barcelona.