Foto: Sala Upload

Segona denúncia per agressió sexual, amb només 24 h de diferència, en una discoteca del Poble Espanyol. Segons ha avançat ‘Crónica Global’ i ha pogut corroborar betevé, una noia va denunciar, la matinada d’aquest diumenge, haver estat víctima de tocaments a la discoteca Upload de Barcelona. Hi ha un detingut. Hi ha la circumstància que la nit anterior es va denunciar una altra agressió sexual, en aquest cas a la sortida de la discoteca Input, també dins d’aquest recinte situat a Montjuïc.

Foto: Poble Espanyol

Fonts d’ADN sindical, el sindicat del sector de la seguretat privada a Catalunya, han explicat a ‘Crónica Global’ que els vigilants de seguretat van veure una noia que se n’anava de la sala “amb un atac d’ansietat“. Quan li van preguntar què li passava els va explicar que li havien fet “tocaments sexuals” a dins del local. Gràcies a la descripció que els va donar, van poder localitzar el presumpte autor dels fets.

La Guàrdia Urbana ha confirmat que els vigilants van avisar una patrulla “d’una possible agressió sexual per tocaments”, i quan la policia municipal hi va arribar, va detenir l’home. La Urbana va portar l’individu a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sants-Montjuïc, on la Unitat d’Investigació s’ha fet càrrec del cas.